Bereik meer!

Op Sportlery is een groot publiek aan diverse sporters. Velen van hen willen nieuwe sporten leren of simpelweg beter worden. Door jouw lessen aan te bieden op Sportlery kan je veel meer mensen bereiken en vergroot je de bezetting van je lessen.

Persoonlijk Profiel.
Laat de sporter je makkelijk vinden.

Zet jezelf goed op de kaart en val op met je profiel. Met het aangename profiel zullen sporters jou makkelijk kunnen benaderen en een les boeken.


Simpel Beheer.
Advanced and clear dashboard

Met de eenvoudige tool beheer je jouw sportlessen optimaal. Bepaal zelf waar, wanneer en voor welke prijs de les aangeboden wordt. Tegelijkertijd blijf je in direct contact met de sporters, zodat alles vlekkeloos verloopt!


Vereenvoudigd Boekingsproces

Met dit overzichtelijke platform is het voor zowel nieuwe als huidige klanten nog makkelijker om online en 24/7 uw sportaccomodatie te boeken.

Marketing & Naamsbekendheid

Door uzelf op de kaart te zetten via Sportlery vergroot u in één klap het aantal sporters dat u bereikt. Word op deze manier dé trainer in uw omgeving!

Stijgende Inkomsten

Op Sportlery bereikt u meer sporters waardoor meer lessen geboekt zullen worden. Dit is een slimme manier om uw inkomsten te vergroten!


Wil je één van de eerste trainers zijn? Laat dan nu je E-mail achter: