Bereik meer

Op Sportlery is een groot publiek aan diverse sporters. Velen van hen willen graag deze sport beoefenen maar weten niet altijd waar ze dat het best kunnen doen. Door jouw sport locatie aan te bieden op Sportlery, kan je veel meer mensen bereiken en vergroot je de bezetting!

Simpel Beheer.
Geavanceerd en overzichtelijk dashboard.

Met de eenvoudige tool beheer je jouw sportaanbod (capaciteit, lessen en evenementen) en laat je de sporters zien wat er beschikbaar is. Manage online de boekingen, het ledenbestand en de boekhouding en zet je sportclub op de kaart op een platform met duizenden actieve sporters.


Vereenvoudigd Boekingsproces

Met dit overzichtelijke platform is het voor zowel nieuwe als huidige klanten nog makkelijker om online en 24/7 uw sportaccomodatie te boeken.

Marketing & Naamsbekendheid

Door uw locatie op de kaart te zetten via Sportlery vergroot u in één klap het aantal sporters dat u bereikt. Word op deze manier dé sportlocatie in uw omgeving!

Stijgende Inkomsten

Vergroot de bezetting van uw sportaccomodatie en verhoog op deze manier makkelijk uw omzet, zowel door verhuur, baromzet en werving van nieuw leden!


Wil je één van de eerste locaties zijn? Laat dan nu je e-mail achter: